Slå av automatisk avspilling på YouTube

Vil du bare se den ene videoen?

Slå av automatisk avspilling på YouTube
Publisert
Sist oppdatert

Automatisk avspilling av videoer er noe som irriterer mange, så når en ny nettjeneste tar det i bruk, blir det som regel oppstyr.

YouTube er siste nykommer ut, og har i det stille rullet ut en ny funksjon som vil automatisk spille av foreslåtte videoer når den du holder på å se er ferdig.

Heldigvis er det mulig å deaktivere den, skriver Addictive Tips.

LES OGSÅ: Meerkat - videoappen «alle» snakker om

Slik fungerer det

Når en YouTube-video er ferdig spilt av, vil du få opp et overliggende vindu over skjermen som forteller deg hvilken video som kommer med en tre-sekunders timer.

Her kan du trykke Avbryt (#1) for å gjøre akkurat det. Du kan også trykke på X-tegnet øverst til høyre i avspilleren (#2). Trykker du på play-knappen (#3), begynner du å spille av videoen direkte. Eller du kan vente de tre sekundene.

Slik skrur du det helt av

Dersom du av ulike årsaker ønsker å deaktivere automatisk avspilling fullstendig, må du i feltet for foreslåtte videoer (som enten befinner seg til høyre eller under videoen), skru av bryteren for Automatisk avspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.