Ny oppdatering på instagram

Slaktes

Den nye Instagram-oppdateringen får kritikk verden over.

INSTAGRAM: Appen får mye kritikk for den nye oppdateringen sin. Foto: (AP Photo/Jenny Kane, File).
INSTAGRAM: Appen får mye kritikk for den nye oppdateringen sin. Foto: (AP Photo/Jenny Kane, File). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Instagram har fått en ny oppdatering og folket ser ikke ut til å like det. Søstrene Kylie Jenner og Kim Kardashian er blant dem som har uttrykt misnøye overfor den nye oppdateringen.

Den skal blant annet bestå av en fullskjerm-versjon, samtidig som det skal være mer fokus på videoer. Oppdateringen fokuserer også på anbefalinger fra kontoer i feeden din som du ikke følger fra før av. Ifølge flere skal appen ligne mer og mer på TikTok, noe som ikke tas godt i mot.

Adam Mosseri som er administrerende sjef for Instagram har laget en video hvor han svarer på klagene som har kommet med den nye oppdateringen på Instagram.

En test

- Hvis du ser en ny, fullskjerm versjon av en feed eller at du hører om det, vit at det er en test, forklarer Mosseri i videoen.

Ifølge Mosseri skal det bare være en test for noen få prosent av folk der ute. Ideen bak den nye oppdateringen skal være en mer fullskjermsopplevelse for både vidoer men også for bilder. Slik at det kan være en mer engasjerende opplevelse.

- Men jeg vil også være tydelig, det er ikke bra ennå, og vi må få det til et bra sted hvis vi skal sende det til resten av Instagram-felleskapet, fortsetter han.

Make instagram instagram again

Kontoen @illumitati delte et bilde hvor det blant annet står «Slutt å prøv å være TikTok. Jeg vil bare se søte bilder av vennene mine. Hilsen alle», skriver NBC News.

Brukeren som delte innlegget ønsket å starte en bevegelse for å få den game Instagrammen tilbake. Innlegget har over to millioner likerklikk onsdag formiddag.

KRITIKK: Instagramposten som stiller seg kritisk til den nye oppdateringen har fått over 2 millioner likerklikk. Foto: Skjermdump
KRITIKK: Instagramposten som stiller seg kritisk til den nye oppdateringen har fått over 2 millioner likerklikk. Foto: Skjermdump Vis mer

Flere kjendiser har delt posten, blant annet Kylie Jenner og Kim Kardashian, ifølge The Verge. De verdensberømte søstrene har rundt 687 milllioner følgere til sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer