Ny oppdatering på instagram

Slaktes

Den nye Instagram-oppdateringen får kritikk verden over.

INSTAGRAM: Appen får mye kritikk for den nye oppdateringen sin. Foto: (AP Photo/Jenny Kane, File).
INSTAGRAM: Appen får mye kritikk for den nye oppdateringen sin. Foto: (AP Photo/Jenny Kane, File). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Instagram har fått en ny oppdatering og folket ser ikke ut til å like det. Søstrene Kylie Jenner og Kim Kardashian er blant dem som har uttrykt misnøye overfor den nye oppdateringen.

Den skal blant annet bestå av en fullskjerm-versjon, samtidig som det skal være mer fokus på videoer. Oppdateringen fokuserer også på anbefalinger fra kontoer i feeden din som du ikke følger fra før av. Ifølge flere skal appen ligne mer og mer på TikTok, noe som ikke tas godt i mot.

Adam Mosseri som er administrerende sjef for Instagram har laget en video hvor han svarer på klagene som har kommet med den nye oppdateringen på Instagram.

En test

- Hvis du ser en ny, fullskjerm versjon av en feed eller at du hører om det, vit at det er en test, forklarer Mosseri i videoen.

Ifølge Mosseri skal det bare være en test for noen få prosent av folk der ute. Ideen bak den nye oppdateringen skal være en mer fullskjermsopplevelse for både vidoer men også for bilder. Slik at det kan være en mer engasjerende opplevelse.

- Men jeg vil også være tydelig, det er ikke bra ennå, og vi må få det til et bra sted hvis vi skal sende det til resten av Instagram-felleskapet, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.