Slank 16X USB 2.0 CD-brenner

USB 2.0 modnes, og fører til at portable CD-brennere dukker opp i stadig flere varianter. Nå har Freecom lansert sin 16X brenner, som vi har hatt på testbenken.

Publisert

Vi har tidligere testet CD-brennere for USB 2.0 med hastigheter på 12x og 20x. Det har vist seg at brennehastigheten hos de første modellene ikke har vært like rask som hos med modne interne brennere med samme spesifikasjoner. Derfor var vi svært spent på hva Freecom hadde fått til med sin 16X brenner.

Nest minst

Brenneren er liten, men ikke så liten som brenneren fra Sony. Den er derimot vesentlig mindre enn både Plextor og Yamaha sine modeller.

Bredden er 14 cm, dybden 14,5 cm og høyden knappe 2 cm.

Vekten er 365 gram, laderen veier 180 gram, inkludert nettplugg.

Designet er renslig, med et toppanel som er smalere bak enn i front. Selve spilleren er også noe smalere bak, men det dreier seg ikke om mange millimeter. Den optiske effekten av frontpanelet forsterker inntrykket.

Tilkoblingene skjer på baksiden, bortsett fra mini-jackutgangen som sitter bakerst på den ene siden.

USB-tilkoblingen har en mini-kontakt, som er vesentlig mindre enn den vanlige USB-typen, og krever at du bruker kabelen som følger med. Den samme kontakttypen har vi for øvrig sett på flere nye USB-produkter, den ligner på den lille iLink/FireWire-kontakten, men har flere ledere og er bredere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer