Slår denne Firefox?

Minitest: Pogo er nettleseren for deg som vil ha det visuelle.

Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede bruker til daglig Firefox, og er godt fornøyd med det. Å bytte nettleser krever mye innsats, og da bør den også være bra.

For en god stund siden fikk vi nyss om at AT&T, det store amerikanske selskapet som blant annet har enerett på distribusjon av iPhone i USA, var i ferd med å utvikle sin egen nettleser. Dermed var det bare å hive seg på tastaturet for å skaffe en beta-invitasjon, og vips så lå det en lenke i innboksen vår.

Glad i minne

Pogo er basert på Firefox, og det første vi merker på det, er at den stjeler minne. Mye minne. Vær altså forberedt på maskinvarekravene, som er temmelig drøye:

Minimumskravet er på en gigabyte minne, et skjermkort med 256 megabyte minne og en 1 GHz Pentium 4-prosessor, eller bedre. Til sammenligning er minimumskravene til Firefox at du har en 500 MHz-prosessor og 64 megabyte minne. Forhåpentligvis er dette noe de greier å fikse litt på før nettleseren går ut av beta, for med vår testmaskin som er langt over minimumskravene, var det til tider en litt hakkete opplevelse. Mer om det senere i artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer