Slett alle Twitter-meldingene dine i en fei

Uten å slette kontoen.

Slett alle Twitter-meldingene dine i en fei
Publisert
Sist oppdatert

Har du sagt mye dumt på Twitter som du skulle ønske var usagt? Kanskje du ønsker å starte en ny og mer seriøs linje, eller kanskje du har gått fra rødt til blått eller omvendt på den politiske skala, og ønsker å skjule din mørke fortid fra de dype Twitter-skuffer?

Slikt finnes det selvfølgelig hjelpemidler for. Man kan for eksempel bare slette kontoen sin, og opprette en ny. Ulempen med den løsningen er imidlertid at du samtidig mister alle følgerne dine, og må også legge til dem du ønsker å følge på nytt.

Og alle som har vært på Twitter vet at slikt tar tid å bygge opp, uansett hvor du befinner deg på den sosiale nettstigen.

Les også: Slapp av, Facebook-brukere

Botemiddelet

Derfor finnes webapplikasjonen TwitWipe. Den sørger ganske enkelt for å slette alle tweetene dine, slik at du kan begynne med blanke ark - mens rammeverket, med alle følgerne dine, favoritt-tweets og det hele, består.

Men husk - det finnes ikke noen undo-knapp. Har du først brukt TwitWipe, er det ingen vei tilbake. Hvis det er en fare for at du vil savne dine bevingede ord fra fortiden, kan det kanskje være en idé å ta backup av tweetene dine først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer