Slett e-postene du ikke burde sendt

I reneste Mission: Impossible-stil kan du sende epost som destruerer seg selv. Her er oppskriften.

Publisert
Sist oppdatert

Jobber du som agent, brant du deg da en kollega vidersendte mailen om sjefen til alle på jobben eller kanskje du bare er interessert i å ha kontrollen over hvem som får lese det du har forfattet?

Det finnes flere nettjenester som kan hjelpe. Fordelen med å sende en epost som destruerer seg selv, er at du kan styre hvem som skal få lese den, hvor mange ganger den skal få lov til å bli lest eller hvor lenge den skal være gyldig.

Enkelte nettjenester lar deg også tilbakekalle epost (alle har vi vel vært vitner til en "svar til alle"-tabbe), og noen tilbyr til og med meldinger som destruerer seg selv etter å ha blitt vist i x antall sekunder.

>> Les også: Vil e-post forsvinne?

Mange aktører

Nettstedet thinkabdul.com har laget en liste over noen av tjenestene som finnes. Her er noen av dem:

Self-destructing-email.com - Når du har registrert deg på denne tjenesten kan du sette opp regler for hvordan eposten skal destruere seg selv. Etter det legger du enkelt til ".self-destructing-email.com" bak epostadressen du sender til.

Tjenesten har også en rekke tilleggsfunksjoner annet enn at de kan destruere seg selv. Blant annet kan du spore eposter du sender ut, se hvor lenge de har blitt lest og om de har blitt videresendt, og du kan også se om eventuelle lenker har blitt fulgt etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer