Slick – GoPro-eiernes nye bestevenn?

Motorisert stabilisering som også er vanntett.

STABILISERER: Med Slick montert på GoPro-kamera skal videoene bli langt mer stabile. Se videoeksempel lenger ned i artikkelen. Foto: SLICK
STABILISERER: Med Slick montert på GoPro-kamera skal videoene bli langt mer stabile. Se videoeksempel lenger ned i artikkelen. Foto: SLICK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GoPro har nærmest blitt synonymt med actionkameraer og kom fra ingensteds for noen år tilbake. I 2013 omsatte selskapet for nesten én millard dollar, og også i Norge har salget av GoPro-kameraer vært svært godt.

Tidligere i sommer lanserte selskapet en splitter ny modell, GoPro HERO4 Session, som er 50 prosent mindre og 40 prosent lettere enn de øvrige HERO4-modellene.

Mangler spesielt én ting

Er det én ting GoPro-kameraene mangler, så er det skikkelig stablisering av bildet. Det finnes utallige tilbehør som gjør at man kan koble kameraet til hjelmen, sykkelstyret og andre ting, men resultatet kan ofte bli en video som oppleves hakkete, og som det blir litt slitsomt å se på i ettertid.

Det ønsker skaperne blant Slick å gjøre noe med. Derfor har de nå satt i gang et prosjekt hos folkefinanseringstjenesten Indiegogo for å gi GoPro-eiere et tilbehør som virker å fungere svært godt.

Motorisert og vanntett

Slick er en motorisert stabiliseringsenhet som kan festes til vanlig GoPro-tilbehør, og som du derfor kan montere «i mellom» festet og kameraet; det være seg på hjelmen eller på en drone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer