Slik blir Chrome en musikkmaskin

For deg som elsker musikk, men hater å betale.

ENKELT OG OVERSIKTLIG: UpNext er kanskje den aller enkleste YouTube-musikkutvidelsen til Chrome.
ENKELT OG OVERSIKTLIG: UpNext er kanskje den aller enkleste YouTube-musikkutvidelsen til Chrome. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube inneholder millioner av musikkvideoer, musikkinnspillinger, bootlegs og privatopptak. Ikke alt er lagt ut med artistens eller plateselskapets velsignelse, men samtidig har YouTube blitt en svært sentral bit i promotering av artister og nye plater.

Registrerer du deg som bruker, kan du fritt opprette dine egne spillelister, og Google har også åpnet for at tredjeparter kan lage programmer og løsninger som henter videoene fra YouTube og presenterer dem i sitt eget grensesnitt.

Les også: MP3-samlingens siste sukk

YouTube-baserte musikkspillere

Dette gjelder ikke bare for bilde+lyd, men også kun for lyd. Det finnes en rekke mediespillere som lar deg søke og spille av musikken fra YouTube. Vår favoritt blant de frittstående spillerne er YTubePlayer, som vi behørig har omtalt i denne artikkelen.

Bruker du nettleseren Chrome fra Google, har du også muligheten til å installere musikk-utvidelser direkte i nettleseren. Dette har flere fordeler, blant annet følger utvidelsene deg som bruker, ikke maskinen du sitter på. Det betyr at hvis du logger deg på Chrome på en annen PC, dukker musikk-utvidelsene opp automatisk, inkludert spillelister, historikk, favoritter og så videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer