Unseen

Slik blir du usynlig på Messenger

Lei av at de andre kan se at du har sett en melding? Da har vi en løsning for deg

AVSLØRENDE: Messenger gir automatisk kvittering på at en melding er lest. Det er ikke mulig å endre i innstillingene, men denne utvidelsen til Chrome fikser biffen. (Skjermdump)
AVSLØRENDE: Messenger gir automatisk kvittering på at en melding er lest. Det er ikke mulig å endre i innstillingene, men denne utvidelsen til Chrome fikser biffen. (Skjermdump) Vis mer
Publisert

For mange er Facebook Messenger blitt den foretrukne kanalen for å kommunisere elektronisk med venner og kjente.

Dog er det én ting ikke alle er så fan av: At motparten får beskjed om at du har lest en melding. Dette er det heller ikke mulig å deaktivere via innstillingene, verken i web-utgaven eller i appene for mobiltelefoner.

Chrome-utvidelse

Hvis du bruker nettleseren Chrome, finnes utvidelsen Unseen. Når denne utvidelsen er aktivert, kan du lese meldinger du får på Facebook uten at motparten ser at du har sett meldingen.

Utvidelsen fungerer ved å blokkere «lest»-funksjonen på Facebook. Merk imidlertid at meldingen da heller ikke blir markert som lest for din del, slik at det fortsatt ser ut som om du har uleste meldinger i den aktuelle tråden.

Flere funksjoner

I tillegg kan du blant annet krysse av om du ikke vil at motparten skal se at du holder på å skrive, eller når du sist var aktiv. Du kan også få fram en knapp du kan trykke for å indikere at meldingen er lest. Disse innstillingene får du fram ved å trykke på Unseen-ikonet øverst til høyre:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer