Slik blir neste Centrino

Neste år blir Intels grunndesign for bærbare PCer kraftig oppgradert med teknologi fra de siste stasjonære maskinene. Vi viser deg hvordan den neste Centrino-versjonen blir.

Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å bytte ut den bærbare PCen din med en ny, kan det være lurt å vente noen måneder. I hvert fall når vi ser på hva vi har i vente av nye teknologier fra Intel i løpet av første halvdelen av 2005.

Da blir nemlig Centrino-plattformen kraftig oppdatert, og vil nesten komme på nivå med de nyeste stasjonære maskinene. Intels "Alviso"-brikkesett har allerede gått inn i prøveproduksjon, og mange produsenter av bærbare PCer er allerede klare med designene sine.

Informasjonen vi presenter her er dessverre ikke offiesielt bekreftet av Intel eller deres samarbeidspartnere. Derimot kommer den fra en rekke forskjellige vel respekterte nettsider, og vår vurdering er at dette nok stemmer. I alle tilfelle synes vi at denne artikkel vil sette deg i bedre stand til å fatte bedre beslutninger basert på denne uannonsorte teknologien.

Alviso-versjonen av Centrino får de samme egenskapene som finnes i den siste generasjonen bærbare fra Intel, men selvfølgelig i et litt annet format:

Får mer ut av batteriene

I 2005 får Centrino også mye lengre batterilevetid enn tidligere, takket være lavt strømforbruk i minnet og i brikkesettet for øvrig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer