Slik blir Nintendo DS

Los Angeles (DinSide Data): Nintedo slo virkelig på stortromma på tirsdagens pressekonferanse, der de endelig viste frem sin kommende Nintendo DS. Vi er imponert over hvor kul denne lille saken er, og her er alle detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi husker alle at når den mystiske toskjerms-konsollen til Nintendo ble annonsert for en del månerder siden, ble den møtt med en del skepsis. Det skjer gjerne når potensielt nyskapende produkter blir vist frem, og det var opp til Nintendo å overbevise oss om at dette er et spillmaskin verdt å vente på. Dette klarte selskapet til de grader på E3-konferansen, og jubelen stod i taket. For Nintendo DS havnet plutselig øverst på vår ønskeliste.

Maskinen ser riktignok ikke spesielt imponerende ut ved første øyekast. Den ligner en del på gode, gamle GameBoy Advance SP, bare med to skjermer. Den har en klapp-utforming akkurat som SP, men det er altså to tretommers skjermer plassert på innsiden. På sidene av den nederste skjermen er kontrollknappene plassert, og denne skjermen er også trykksensitiv.

Trykkfølsomt

De to skjermene kan brukes på flere forskjellige måter – for eksempel to separate bilder samtidig (den ene skjermen viser kart over området, den andre brukes til å styre hovedpersonen), eller ett bilde fordelt på to skjermer (hva med en gigantisk boss som går over begge skjermene?)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer