Slik blir nye Messenger

SNIKTITT: Norges mest populære chatteprogram kommer snart i en helt ny versjon. Vi tok en titt på nyhetene, og her er hva du kan glede deg til.

Slik blir nye Messenger
Publisert
Sist oppdatert

MSN Messenger har tatt verden med storm, og blitt en svært populær måte å kommunisere på. I disse dager står tjenesten foran en kraftig overhaling, og den store nyheten er at MSN Messenger-navnet forsvinner helt.

Den kommende versjonen, 8.0, vil nemlig hete Windows Live Messenger, og blir en integrert del av den nye Live-tjenesten. Denne samler de forskjellige kommunikasjonselementene til Microsoft, som Hotmail, lynmeldinger, og så videre. Vi blir heller ikke forundret om en integrasjon med Xbox Live er på trappene.

Live Messenger er i utgangspunktet samme, gamle MSN Messenger, men den har gjennomgått en kosmetisk overhaling og fått en hel del nye funksjoner.

Ny design

Hvorvidt utseendet på den nye versjonen av programmet virkelig er en forbedring kan diskuteres – til tider ser den nye versjonen noe mer amatørmessig ut enn gamle MSN 7.5. Den oransje-dominerte fargesammensetningen er heller ikke verdens peneste, men det er i det minste fort gjort å endre på dette (vi byttet raskt til behagelig blått).

Vi oppdager raskt diverse små og store endringer i layouten og måten å kommunisere på. For eksempel, når du flytter musepekeren over dine kontakter, får du opp status på vedkommende og små snarveier som lar deg sende beskjed, starte en videosamtale eller en telefonoppringning. Muligheter for å ringe dine kontakter gjennom PCen er for øvrig blant de nye funksjonene i MSN 8.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer