Slik blir nye Need for Speed

De første detaljene om oppfølgeren til et av de mest populære bilspillene den siste tiden begynner å dukke opp, og spillet virker til å være mer enn bare et raskt kopi av originalen. Det ser faktisk veldig spennende ut, les hvorfor!

Publisert
Sist oppdatert

Need for Speed: Underground ble en enorm suksess i fjor høst, ikke minst takket være den generelle populæriteten av modifiserte gatebiler, inspirert av filmer som Fast and the Furious. Need for Speed red på denne bølgen, og fanget stemningen av ulovlige gateløp, samtidig som der lot deg modifisere bilens utseende, alt dette med fet musikk i bakgrunnen. Spillet var flott, men vi hadde et par innsigelser - spillet var alt for begrenset når det gjaldt baner, og du hadde liten kontroll over hvordan bilen din ble oppgradert.

Mange av disse feilene bør være fikset i Need for Speed: Underground 2, som kommer allerede til høsten.

Først og fremst er spillet mye mer åpent enn forgjengeren. Området av byen du får tilgang til er fem ganger større, og flere bydeler åpner seg etter hvert som du gjør det godt i karrieremodusen. Du kan kjøre rundt i beste Grand Theft Auto-stil, og plukke opp oppdrag når det passer deg. Oppdragene er altså ulovlige bilracer, og du må lete etter disse ved å kjøre rundt i byen. I tillegg kan du finne andre godbiter ved å utforske rundt, for eksempel en bortgjemt butikk som har akkurat den motordelen du trenger. Byen er betydelig fikset opp når det gjelder grafikk, og de forskjellige bydelene har selvsagt sine klare preg - du får muligheten til å utforske sentrum, med business- og underholdningsdistrikter, rolige forsteder og forfalne ghetto-gater. Modi som dragracing eller drift er også med i denne omgang, men nå er de inkorporerte i selve bystrukturen, og følgelig blir hele spillet mindre lieært enn før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer