Microsoft Outlook

Slik blir nye Outlook

Microsoft letter omsider på sløret.

OUTLOOK: Microsoft jobber med en ny Outlook-app som skal erstatte den eksisterende. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
OUTLOOK: Microsoft jobber med en ny Outlook-app som skal erstatte den eksisterende. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Det har lenge vært kjent at Microsoft jobber med ny Outlook-app, ofte omtalt som «One Outlook», som skal se og oppføre seg likt på tvers av plattformer som Windows, macOS og mobil.

I dag er det to e-postapper i Windows 10 og 11, Microsoft Outlook og E-post, noe som kan være litt forvirrende for brukerne, men etter planen skal nye Outlook erstatte de to nåværende.

Nye Outlook

Når det vil skje, er ikke helt bestemt. Vi har hørt snakk om den nye appen i lang tid, men det er først nå at Microsoft letter på sløret og forteller om de nye funksjonene.

En av nyhetene er at du kan bruke «@» for å legge til vedlegg i en e-postmelding. Per nå kan du skrive @ og deretter navnet på en person du ønsker å legge til i samtalen, mens i nye Outlook kan du også bruke det for å søke opp en fil. Så fremt du husker filnavnet.

Som en del av å gjøre e-postinnboksen mer oversiktlig og ryddigere, vil Outlook feste meldinger den tror er viktige øverst for å minne deg på at «denne bør du sjekke», samtidig skal Sweep gjøre det enklere å slette og sortere meldinger i bolker, ved at du enkelt kan sette regler på innkommende e-poster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.