Slik blir Photoshop 7.0

En ny versjon av Photoshop er like rundt hjørnet, og vi kan som vanlig vente oss mange spennende funksjoner for fotoentusiastene.

Slik blir Photoshop 7.0
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stund siden Photoshop6.0 kom i butikkene, og vi har lenge sett frem til en oppgradering. Nå er det endelig klart at versjon 7 av dette solide programmet kommer i salg i april, og inkluderer naturligvis mange hyggelige nyheter.

Det virker ved første øyekast ikke som om Photoshop 7.0 er noen revolusjon, det er heller snakk om en generell forbedring av et allerede svært bra program, som også får ny funksjonalitet for å gjøre bilderedigeringen enklere og mer praktisk.

Nyheter

For det første blir det nå lettere å bla gjennom og søke etter bilder. Mange har sine digitale bilder liggende i flere mapper og disker, og med den nye browse-funksjonen får du nå detaljert oversikt over alle bildene som ligger i en bestemt mappe, med miniatyrer av bildene og forskjellig informasjon om filene. Det er også mulig å arrangere og sortere bildene via browseren, og utføre enkle funksjoner som rotasjon, flytting og sletting av bilder.

En annen ny funksjon heter Healing Brush, og dennes hensikt er å fjerne artefakter som kan dukke opp ved skanning av for eksempel eldre fotografier – som støv eller skraper. En relatert funksjon, Patch Tool, lar deg utføre lignende reparasjoner på avgrensede deler av bildet.Fargekorrektur er utvidet med en ny funksjon som er kalt Auto Color Command, som skal få frem mest mulig realistiske farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer