Slik bruker du bokmerker smartere

GUIDE: Bokmerker kan være mer enn snarveier til favorittsidene dine.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bruker bokmerkene i nettleseren for raskt å kunne åpne nettsidene de liker å lese, og ikke minst; for å huske dem alle.

Kanskje har du en snarvei til nettbanken, til DinSide, til sporten på VG eller dagens gi-bort-program?

Uansett - du kan bruke bokmerkene i nettleseren til mer enn bare å huske nettadresser, og i denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan bruke dem smartere.

De "vanlige" bokmerkene på nett

Når jeg kommer over en nettside jeg liker, gjør jeg én av to ting: hvis siden har en RSS-feed, begynner jeg som regel å abonnere på den for å sjekke den ut over tid (jeg fjerner dem hvis det viser seg at de ikke var så gode som jeg trodde), og som RSS-leser bruker jeg Google Reader (se lenkesak lenger ned).

Finner jeg sider uten en RSS-feed, eller bare er interessert i en spesiell artikkel, et morsomt bilde eller andre ting, legger jeg den til som et bokmerke på del.icio.us-kontoen min. Siden jeg daglig jobber på flere PCer, liker jeg å ha bokmerkene samlet på ett sted - på nettet; det være seg RSS-feeder eller "vanlige" favoritter. Da har jeg også tilgang på dem om vi reiser en tur for å besøke familie på Lillehammer eller andre steder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer