Your Phone til Windows 10

Slik bruker du Din mobil-appen

Microsoft knytter mobilen og Windows 10 tettere sammen.

MOBILSPEILING: Har du en Samsung Galaxy Note 10 kan du faktisk speile mobilskjermen på Windows 10-PC-en din. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MOBILSPEILING: Har du en Samsung Galaxy Note 10 kan du faktisk speile mobilskjermen på Windows 10-PC-en din. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du typen som sender bilder fra mobilen som e-post for å få dem over på PC-en? Eller du liker kanskje å legge fra deg mobilen når du sitter ved PC-en på jobb, men fremdeles ønsker å se og svare på meldinger. Da bør du sjekke ut Microsofts mobilkompanjong Din mobil som smelter sammen mobilen med Windows 10-PC-en din.

Med Din mobil kan du enkelt overføre bilder rett til PC-en , men også lese og sende tekstmeldinger og både se og svare på (enkelte) mobilvarsler.

I denne guiden viser vi deg hvordan du kommer i gang med Din mobil og hvordan du kan ta i bruk de nyttige funksjonene i appen.

Kom i gang

Det første du må gjøre er å laste ned Din mobil til din mobil. Du kommer i gang med å laste ned Din mobil til din smarttelefon. Appen finner du her til Android-enheter. Hvis den ikke allerede ligger installert på PC-en din, laster du ned fra Microsoft Store.

Din mobil ligger for øvrig forhåndsinstallert på Samsung Galaxy Note 10-enheter som en del av et samarbeid mellom Samsung og Microsoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer