Slik bruker du Outlook smartere

De fleste bruker bare en brøkdel av Outlooks mange funksjoner. Slik blir du ekspert! (Publisert første gang september 2007)

Publisert
Sist oppdatert

Vi tar neppe veldig feil om vi sier at Outlook er verdens mest brukte epost-program.

Men - vi tar heller neppe feil om vi påstår at de fleste ikke kan så mye mer om Outlook enn at de kan sende og motta epost heller.

De mer avanserte kan flagge for oppfølging, lage kalenderavtaler og opprette et filter som sender epost i riktige mapper, men vi har inntrykk av at veldig få benytter seg av Outlooks mer avanserte funksjoner.

I denne artikkelen skal vi se på 10 funksjoner i Outlook som du kanskje ikke kunne fra før, men som egentlig ikke er så vanskelige å få til. Kanskje vet du om en godt gjemt funksjon som du selv bruker flittig også? I så fall er du herved invitert til å dele dem i debatten under artikkelen.

1. Søkemapper

En av Outlooks mest oversette funksjoner er søkemappene. Når du installerer Outlook ligger det fire eksempelmapper der fra før, men du kan også definere egne. Søkemappene er virtuelle mapper som samler eposter som tilfredsstiller et gitt kriterie.

Kanskje vil du ha en "mappe" der du har alle vedlegg over en viss størrelse, en mappe med alle eposter som er sendt til alle på jobben eller en med alle epostmeldinger du har flagget for oppfølging? Du kan sette opp en regel for hvilke eposter som vises i søkemappa, men epostene forblir i sin opprinnelige mappe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer