Slik bruker du Spotify bedre

Du er kanskje frelst, men kan du triksene?

Publisert
Sist oppdatert

Vi har delt ut hundrevis av invitasjoner til Spotify de siste par ukene, men bestemte oss for å kutte ut etter at det kjent at alle kan få tilgang til Spotify ved å bruke et lite proxytriks.

Les mer om hvordan du får tilgang til Spotify i DinSides forum. Du kan også lese mer om tjenesten i denne artikkelen.

Oppdatert: Mange brukere har rapportert om stadig flere proxyhull tettes, og derfor har vi bestemt oss for å slå litt på stortromma. Senere i dag deler vi ut 500 invitasjoner til Spotify på DinSide i form av en fredagsquiz, så følg med rundt lunsjtider.

Med Spotify har du tilgang på over 2 millioner (stadig flere) sanger - alt du trenger å gjøre er å søke, dobbeltklikke og nyte. Men - har du fått med deg alle funksjonene?

>> Slik får du mest ut av iTunes

Lag spillelister

For de som er helt grønne - du kan dra en sang, et album eller lignende over i en spilleliste. Drar du den over i "new playlist" vil du opprette en ny spilleliste, og denne kan du endre navn på ved å høyreklikke. En spilleliste vil spille fra start til slutt dersom du starter en av sangene i den, og nederst til høyre finner du knapper for å spille i tilfeldig rekkefølge og om du vil begynne på nytt når du har kommet til slutten eller ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer