Slik bruker du Youtube til private hjemmevideoer

Ta videoene dine ut av mobilen og opp på TV-en!

VIDEOER PÅ STORSKJERM: Om du laster opp videoene dine på Youtube, får du dem enkelt ut på TV-en din, for eksempel med Apple TV. Vi forklarer deg hvordan. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VIDEOER PÅ STORSKJERM: Om du laster opp videoene dine på Youtube, får du dem enkelt ut på TV-en din, for eksempel med Apple TV. Vi forklarer deg hvordan. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som få kjøper videokameraer i våre dager, går alle rundt med et i lomma: Mobilen. I så måte har hjemmevideoer aldri vært mer aktuelt enn akkurat nå.

Men mobilskjermen er liten, og lagringsplassen ofte like så.

Utfordringen er derfor å få videoene ut av lomma, og inn i stua.

Den enkleste løsningen vi vet om, har du sikkert allerede hørt om: Youtube.

For selv om Youtube av de fleste blir brukt til offentlige videoer, kan du fint bruke videotjenesten til helt private hjemmevideoer.

Det har mange fordeler: Du får praktisk talt ubegrenset lagringsplass, og kan lagre videoene i full oppløsning, helt opp til 4K. Du får en trygg sikkerhetskopi, helt gratis. Du har tilgang til videoene dine på alle dingser, som mobilen, PC-en og TV-en, da Youtube-apper finnes til praktisk talt alt. Du kan la andre se videoene dine, men bare om du selv vil. Slik gjør du det.

LES OGSÅ: Fungerer ikke YouTube lenger? Da kan dingsen din være for gammel

Steg #1: Skaff deg Youtube-konto

Det er gode sjanser for at du allerede har en Youtube-konto. Bruker du allerede andre Google-tjenester, som Gmail eller Google+, kan du nemlig bruke denne på Youtube også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer