Slik er Google Play Musikk full tilgang

Vi prøvekjører Googles Spotify-konkurrent.

FULL TILGANG: Googles Spotify-konkurrent kan prøves gratis i én måned og gir tilgang på millioner av sanger. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FULL TILGANG: Googles Spotify-konkurrent kan prøves gratis i én måned og gir tilgang på millioner av sanger. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens det digitale salget av musikk er synkende, opplever strømmetjenestene stor vekst. Her til lands er det Spotify og Wimp som er de mest utbredte, men både Microsoft og Sony har sine egne lignende tjenester i tillegg til at aktører som Rdio og Beat også kjemper i det norske markedet.

TEST: Musikkstrømming på mobil

Forrige uke ble Googles tjenester for musikk og film lansert i Norge, og med det også «Full tilgang»-tjenesten deres; en strømmetjeneste som i stor grad fungerer på samme måte som Spotify, Wimp og de andre.

Google tilbyr alle å prøve ut tjenesten gratis i én måned, hvorpå man deretter betaler 79 kroner pr måned; altså 20 kroner billigere enn Spotify og Wimp.

Tjenesten kan brukes både på PC/Mac (via nettleseren) og på Android og iOS-enheter. Google har, som med mange andre av sine tjenester, ikke en egen app for Windows Phone.

Last opp egen musikk

Et punkt som skiller Googles musikktjeneste fra de andre, er muligheten for å laste opp inntil 20.000 sanger til nettskyen.

Dermed kan du også bake inn din egen MP3-samling, dersom du har musikk som ikke finnes på Googles musikktjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer