Slik er Internet Explorer 7

TEST: Masse skjermbilder og kommentarer til den første store oppgraderingen av nettleseren siden 2001.

Publisert
Sist oppdatert

Omsider er Internet Explorer 7 i emning. Vi har lekt oss med den sylferske betaversjonen et par dager, og presenterer her alle de viktigste nyhetene gjennom et fotoalbum med beskrivende bildetekster, slik at du får dannet deg et inntrykk av hvilke veier Microsoft har valgt å gå denne gangen.

Gå direkte til fotoalbumet

Store forbedringer

Selv om det er snakk om en langt fra bugfri betaversjon, er den nye nettleserenvirkelig mange hakk bedre enn forgjengeren. Den har forenklet og forbedret grensesnitt, støtte for åpning av sider i faner, forbedret hastighet, bedre utskriftskontroll og skjermtilpasninger, bedre sikkerhet, samt en rekke andre praktiske nyheter som du vil se om et øyeblikk.

Har du brukt Firefox og Opera, vil du nok dra kjensel på mange av funksjonene. Det er med andre ord få revolusjonerende nyheter ved Internet Explorer, men de er sannsynligvis store nok til at Microsoft kan klare å demme opp for konkurrentene - inntil videre.

Nettleseren har oppført seg stabilt de første to dagene på vår test-PC, men vi har hørt fra flere andre som har hatt problemer. For flere av disse har det vært nødvendig å kjøre en systemgjenoppretting for å løse flokene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer