Slik er Motorola Xoom

CES' heteste iPad-konkurrent?

Slik er Motorola Xoom
Publisert
Sist oppdatert

(LAS VEGAS/DINSIDE) Ikke uventet var det nettbrett i fokus på årets CES-messe i Las Vegas. Mer enn 100 nye nettbrett fra forskjellige produsenter ble vist frem, og vi fikk se alt fra Panasonics TV-nettbrett til et dobbeltbrett fra Nec som minnet om en vanlig tidsplanlegger, men der vi ikke ble spesielt imponerte av skjermkvaliteten.

Den kanskje heteste iPad-utfordreren på hele messa var Motorolas nye Xoom-nettbrett, hvis spesifikasjoner langt på vei overgår nettbrettet fra Apple.

Motorola Xoom er et Android-basert nettbrett, men det er også det første nettbrettet som kjører Android v3.0 - Honeycomb. Denne utgaven av operativsystemet er den første som er optimalisert for større skjermer.

Under ser du en demonstrasjon av hva du kan forvente av Android v3.0:

Skjermen er definitivt stor på Motorola Xoom. Med 10,1" over diagonalen og en oppløsning på 1280x800, er det både litt større og har litt høyere oppløsning enn iPad (9,7" / 1024x768). Videre har Motorola lagt til to kameraer på Xoom; et 5Mp-kamera på baksiden + 2Mp på forsiden tiltenkt videosamtaler via Google Talk eller andre tjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer