Slik er Nokia Internet Tablet 770

Nokia lanserte tidligere i år en helt ny enhet, 770 Internet Tablet. Vi har fått prøve sofasurferen som virkelig kan bli årets kuleste julegave.

Publisert
Sist oppdatert

Barcelona (DinSide.no): Til alles store overraskelse lanserte Nokia i mai en typisk sofasurfer. Enda mer overraskende var det at Nokia hadde hoppet over mobilteknologi til fordel for mer tradisjonelt trådløst nett.

Men hva tenkte Nokia på? For en Linux-basert liten surfeenhet er da ingen interessert i ? eller?

Årets julegave?

Jo da. For etter at vi fikk testet den en liten stund under Nokia Mobility Conference i Barcelona må vi innrømme at vi er overbevist om at dette kan bli årets julegave (for de med luksusbehov). Det er enda mer imponerende i lys av at vi var uhyre skeptiske til 770 Internet Tablet før vi fikk testet den.

For dette er tross alt bare en trykkfølsom skjerm med begrensede muligheter. Riktignok skal man kunne laste ned en rekke andre programmer og spill på den, men e-post, surfing, bildefremvisning, musikk- og filmavspilling er det den er ment for.

De funksjonene vi testet fungerte veldig bra. Selve designet er også langt mer spennende enn vi regnet med. Den er langt mindre enn vi trodde og allikevel med en imponerende god skjerm. Fargene og linjene gjør den til en sexy liten greie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer