Slik er nye MacBook

Her er Apples designdemonstrasjon i glass og aluminium.

Publisert
Sist oppdatert

Det er sirkus og høy ryktebørs hver gang Apple lanserer nye produkter, og da de den 14. oktober slapp nye bærbare modeller var det ikke noe unntak.

Spådommene om en rimelig modell viste seg å ikke stemme, men Apples tre eksisterende produktlinjer - MacBook, MacBook Pro og MacBook Air - har alle fått en komplett overhaling både utvendig og innvendig.

For først å ta for oss den nye designen henter den elementer fra flere Apple-produkter. Formen er i stor grad den samme som på de tidligere produktlinjene, men materialet er nå aluminium (som vi tidligere fant på Pro og Air, men ikke vanlig MacBook) med sort tastatur (som på Air) og skjerm med en glassflate som går helt ut i kantene - dette kom i fjor på Apples nye iMac-er.

Tett på nye MacBook

For nå skal vi la nye Macbook Air og Pro ligge, vi har nemlig fått et eksemplar av aluminiums-MacBooken i hus, og har sett litt på fysiske kvaliteter og spesifikasjoner.

Skjermen først: denne er blank, har LED baklys og en oppløsning på 1280 x 800 piksler - helt vanlig for 13,3-tommere. På toppen av skjermen er det et innebygd VGA-webkamera og en sensor som gjør at lysstyrken justeres etter hvor mørkt eller lyst det er i rommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer