Slik er nye Spotify

Ingen revolusjon, men bedre kontroll på favorittmusikken.

RENT OG MØRKT: Nye Spotify har et renere design i mørke toner. Ny personaliseringsfunksjonalitet rulles gradvis ut til alle brukere. Foto: Spotify
RENT OG MØRKT: Nye Spotify har et renere design i mørke toner. Ny personaliseringsfunksjonalitet rulles gradvis ut til alle brukere. Foto: Spotify Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom Spotify i ny og etterlengtet versjon for Mac OSX, Windows, iOS og web, mens Android-brukere foreløpig må smøre seg med tålmodighet. Nytt design og nye personaliseringsmuligheter for favorittmusikken er de viktigste nyhetene.

Men, som kollega Trond Bie i ITavisen har rapportert, er ikke den viktigste nye funksjonen rullet ut til alle brukere foreløpig.

Det som gjenstår er den oppgraderte «Your Music»-seksjonen, som skal gjøre det enklere å lagre og holde oversikt over favorittalbum, låter og spillelister.

Det er med andre ord ikke nok å oppgradere til den nye klienten. Da får man riktignok et nytt design, men ikke nødvendigvis ny funksjonalitet. Spesielt utålmodige sjeler kan melde seg på for å bli betatester, ellers må man vente til den nye funksjonaliteten dukker opp. Vi har imidlertid fått tilgang til den nye funksjonaliteten i dag, og kan derfor dele våre førsteinntrykk.

Noen revolusjon er det dog ikke snakk om. Vi snakker i stedet om kjekt-å-ha-funksjoner.

Dette får du med «Your Music»

Ved å trykke på den nye Save-knappen ved en artist, et album eller en låt, lagres denne til den nye YourMusic-seksjonen i venstremenyen, som nå er sortert med artister, album, låter og lokale filer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer