Slik er Opera 7.50

En betaversjon av Operas nyeste nettleser har vært tilgjengelig en liten stund, og vi har gått gjennom nyhetene. Er det noen vits i å installere programmet?

Slik er Opera 7.50
Publisert
Sist oppdatert

Den norske Opera-nettleseren står stadig sterkere, ikke minst takket være de hyppige oppdateringene. Før jul slapp utviklerne en tidlig utgave av den nye Opera-versjonen, som viser i hvilken retning nettleseren beveger seg for tiden.

Den nye versjonen har nummer 7.50, og programmet er offentlig tilgjengelig, men er fremdeles på et tidlig betavstadium. Det er mange nyheter i Opera 7.50, både på utsiden og under panseret.

Kosmetiske nyheter

Det mest merkbare er at programmet har fått et helt nytt utseende. Opera har blitt enda enklere og ryddigere, og totalt blottet for unødvendige ikoner. Standardutseendet består av ikoner plassert på venstresiden, som viser bokmerker, e-post, notater og andre nyttige funksjoner. Ovenfor selve internettsiden ligger det også noen ikoner, disse brukes til å navigere frem og tilbake, og lese inn siden på nytt. Videre finner du et søkefelt som linkes direkte til diverse søkemotorer. Dessuten kan du også zoome inn på den siden du akkurat måtte lese.

En annen nyhet er en ny startside, og denne inneholder også snarveier til søk og e-post. Denne startsiden ser ganske uferdig ut, og vi forventer mer funksjonalitet i endelig versjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer