Slik får du DVD-ene over på iPad

Fungerer også for en rekke andre enheter.

Det har aldri vært enklere og raskere å kopiere DVD-er over på iPad-en. Fram til 31. mai er WinX DVD Ripper dessuten gratis. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Det har aldri vært enklere og raskere å kopiere DVD-er over på iPad-en. Fram til 31. mai er WinX DVD Ripper dessuten gratis. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De som har fulgt med en stund vet at PC-oppgaver som en gang var tidkrevende og komplisert, har en tendens til å bli enkle, kjappe og ukompliserte med tiden. Å kopiere DVD-filmer til harddisken og videre over til iPad, iPod eller andre dingser, har for eksempel aldri vært enklere enn med WinX DVD Ripper fra Digiarty, mener vi.

Og når programmet - som vanligvis koster et par hundrelapper - gis bort gratis fram til 31. mai, er det bare å kaste seg rundt.

Lynkjapt og enkelt

Og dette programmet er så enkelt å bruke at selv far klarer å kopiere DVD-filmene sine.

Start programmet, sett inn DVD-en, trykk Disc-knappen, velg tittel og eventuell undertekst:

Velg hvilken dings du vil se filmen på, for eksempel iPad, og trykk på den store, blå START-knappen:

Resten går av seg selv, og det går raskt. På en PC med siste generasjon Intel i5-prosessor, 4 GB minne og Windows 7, kopierte vi DVD-en Sjette Sansen til iPad-format på litt over 12 minutter. På det meste var hastigheten oppe i over 250 fps, altså 10x avspillingshastighet:

På en annen PC med forrige generasjon Intel Core i3-prosessor var vi oppe i 160 fps. En totimers spillefilm ble der kopiert på 20 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer