Slik får du hele Netflix-utvalget

14.000 titler – ikke bare de 2.000 som er tilgjengelig i Norge.

GIR DEG ALT: Smartflix sørger for å justere nettverksinnstillingene automatisk slik at du kan spille av ALT globalt innhold fra Netflix. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
GIR DEG ALT: Smartflix sørger for å justere nettverksinnstillingene automatisk slik at du kan spille av ALT globalt innhold fra Netflix. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden tjenesten ble lansert i Norge høsten 2012, har svært mange nordmenn omfavnet Netflix.

Basert på Tall fra TNS Gallup i fjor, har anslagsvis en tredjedel av norske husstander tilgang til verdens mest populære strømmetjeneste for film og tv-serier.

Forleden dag gjorde Netflix sin største utrulling noensinne og er nå på plass i 190 land verden over.

LES OGSÅ: Slik prøver du alle strømmetjenestene «gratis»

Forskjellig utvalg

En ulempe med tjenester som Netflix er at ikke alt er tilgjengelig i alle land på grunn av avtaler med rettighetshavere.

Netflix har over 14.000 filmer og tv-serier i sin database totalt, men av disse er bare rundt 2.000 tilgjengelig for norske Netflix-brukere, skal vi tro tall fra Flixsearch.io; en søkemotor som lar deg søke i den globale katalogen.

De geografiske restriksjonene er laget slik at de følger landet du befinner deg i, og ikke det du bor fast i. Drar du på ferie til USA og bruker Netflix, vil du med andre ord få det amerikanske utvalget, som ifølge samme kilde teller nesten tre ganger så mange titler. Men fortsatt bare 40 prosent av det totale utvalget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer