Windows 11

Slik får du mer ut av Windows 11

Disse funksjonene og snarveiene bør du vite om.

WINDOWS 11: Microsofts nye operativsystem er enkelt å komme i gang med. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
WINDOWS 11: Microsofts nye operativsystem er enkelt å komme i gang med. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To måneder er gått siden Microsoft startet utrullingen av Windows 11 til kompatible PC-er og nettbrett. Har du en kompatibel PC – det finner du ut av her – men ikke har fått oppdateringen riktig ennå, er det greit å vite at lanseringen skjer i faser som betyr at ikke alle brukere får den samtidig.

Ønsker du ikke å vente, finner du informasjon i lenka under om hvordan du kan installere Windows 11 uten å vente på at den dukker opp i Windows Update på PC-en din.

Kom i gang

Windows 11 er visuell storoppdatering fra Windows 10, med et moderne uttrykk som innebærer avrundede vindushjørner, en midtstilt oppgavelinje og et mer helhetlig design på tvers av operativsystemet. Selv om du definitivt vil komme over litt eldre Windows-uttrykk fra tid til annen.

En av favorittnyhetene i Windows 11, er Snap-oppsett, eller Snap Layouts på engelsk, som gjør det enda enklere å håndtere flere vinduer samtidig, men Windows 11 har også flere andre nyttige funksjoner du bør sjekke ut, og under kan du lese om flere av dem.

Flere av disse er for øvrig også tilgjengelig for Windows 10-brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.