Hvor sendes OL 2018?

Slik får du sett OL i Pyeongchang

Og her er alle øvelsene så du kan legge dem inn i kalender-appen du bruker.

DØGNET RUNDT: TVNorge og Eurosport vil sende alt fra OL i år. Om ikke du har disse TV-kanalene, kan du se OL på nett. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DØGNET RUNDT: TVNorge og Eurosport vil sende alt fra OL i år. Om ikke du har disse TV-kanalene, kan du se OL på nett. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag starter årets vinter-OL i Pyeongchang, der åpningsseremonien går av stabelen klokka 20 lokal tid, eller da klokka tolv på dagtid her til lands.

Tidsforskjellen er altså åtte timer mellom Norge og Sør-Korea, og det betyr at det under årets vinter-OL kan være noe ugreie sendetider; spesielt for deg som er glad i alpint.

Stort sett overkommelige tider

De fleste av øvelsene går av stabelen på morgenen/formiddagen norsk tid. Eksempelvis starter de aller fleste langrennsøvelsene mellom syv og ni på morgenkvisten, skiskyting og skøyteløp rundt lunsjtider og hopp i 13-14-tiden.

Alpint og snowboard-øvelsene er det som kan bli tøffest for oss nordmenn, der alle øvelsene starter mellom 02 og 03 på nattestid. Og når Norge møter Tyskland i den siste ishockeykampen i grunnspillet, må du ha vekkerklokka på 04:00, så rekker du akkurat en dusj før kampen starter 04:10. For B-mennesker starter curlingmatchene rundt midnatt.

Hele programmet, gruppert per gren, finner du på denne siden hos Dagbladet.no.

Vi har også lagt inn alle øvelsene i en kalenderfil, som du kan hente inn i ditt kalenderprogram eller -app ved å trykke på lenka du nettopp passerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer