Champions League-finalen 2019

Slik får du sett Tottenham - Liverpool på lørdag

Både TV 2 og Viasat 4 sender finalen i Madrid - disse alternativene har du.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uka blir en av årets beste for alle oss som elsker fotball.

Finalene i årets UEFA Europe League og Champions League går av stabelen, så får du invitasjon til familiesammenkomst på onsdag eller lørdag, er det bare å takke nei.

Her ser du Europaliga-finalen

Allerede i morgen, onsdag 29. mai, sparkes den første finalen i gang. Vinneren av årets Europa League skal kåres. Chelsea møter Arsenal på Olympiastadion i Baku, hovedstaden i Aserbadsjan.

EL-finalen går på TV 2s hovedkanal, og kampstart er klokken 21.

Kanalen har imidlertid oppladning før kampen som begynner allerede klokken 20.

Skal du strømme kampen, er det i utgangspunktet TV 2 Sumo som gjelder. Har din tv-leverandør strømmemuligheter via app, bør det også være mulig å se TV 2 via denne.

Her ser du finalen i Champions League

Lørdag 1. juni barker Tottenham og Liverpool sammen i Champions League-finalen på Wanda Metropolitano i Madrid.

Denne kampen går på både TV 2 og Viasat 4, så her har du dobbelt opp med muligheter.

Finalen starter klokken 21. TV 2 starter imidlertid sine sendinger allerede klokken 19.10.

Viasat 4 har tatt den helt ut, og starter fotballfesten allerede klokken 09 på morgenen, med oppladning som varer helt frem til kampstart. Etter kampen fortsetter Viasat sendingen med premieutdeling, samt reaksjoner og analyser fra studio, opplyser de i en pressemelding.

Ikke noe strømme-trøbbel denne gangen?

I tillegg til at finalene går på åpne kanaler, er det naturligvis også mulig å se de via henholdsvis TV 2 Sumo og Viaplay.

I tillegg til spenning knyttet til hvem som vinner, blir det også spennende å se om strømmetjenestene takler den eventuelle pågangen som oppstår.

- Storkamper som dette vil utvilsomt trekke mange seere mot de ulike TV 2-plattformene. Erfaringsmessig er trykket noe mindre på TV 2 Sumo når kamper som disse også sendes åpent på hovedkanalen TV 2, sier Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef for TV 2 til Dinside.no.

Se finalen på storskjerm

PS: Bor du i Oslo-området, kan du før øvrig ta turen til Youngstorget, hvor Viasport og Viaplay arrangerer såkalt «Champions Square» fra klokken 12 og utover dagen. På samme arrangement i fjor samlet over 10.000 folk seg for å se Champions League-finalen.

PPS: Liverpools norske supporterklubb har invitert til lignende arrangement på Sentrum Scene. Her åpner dørene klokken 16.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer