Slik får du svart skjerm på Apple TV når du hører på musikk

Lei av forstyrrende plateomslag og bilder som farer over TV-en?

MISTER FOKUS: Prøver du å lese en bok mens du spiller musikk gjennom Apple TV, er det lett å la seg forstyrre av skjermsparere og plateomslag. La heller skjermen gå i svart!  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
MISTER FOKUS: Prøver du å lese en bok mens du spiller musikk gjennom Apple TV, er det lett å la seg forstyrre av skjermsparere og plateomslag. La heller skjermen gå i svart! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det noe som beveger seg på TV-en, skal du ha dyp konsentrasjon eller god viljestyrke for å holde øya unna. Og enten du har fest eller leser en bok, havner oppmerksomheten fort der i stedet for det du egentlig skal fokusere på.

Bruker du Apple TV, har du sannsynligvis opplevd dette selv. For hører du på musikk eller lar den stå ubrukt, viser Apple TV store ikoner, plateomslag eller skjermsparere.

En funksjon mange savner er derfor å la skjermen gå i svart. Funksjonen mangler, men løsningen finnes.

LES OGSÅ: Airplay fungerer uten wifi – nå kan du bruke Apple TV på hytta!

Sort bilde som skjermsparer

Apple TV har skjermsparere som kan vise bilder du selv har tatt, eller bilder fra tjenester som Flickr. Men kan du bruke den for å få skjermen til å gå i svart?

Selvsagt; ved å be skjermspareren vise et helt svart bilde! Det virker kanskje åpenbart og nærmest idiotisk, men sånn er det gjerne med enkle løsninger på små problemer.

- Du er min helt! skriver derfor en kommentator på bloggen til Kevin O'Donnell, som er én av bloggerne som tipser om løsningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer