Få tilbake «se bildet»-knappen

Slik får du tilbake knappen som forsvant

Google har fjernet knappen i bildesøket.

BORTE: Knappen som tidligere lot deg se bildet direkte fra Googles bildesøk, har nå blitt fjernet. Foto: Pål Joakim Pollen
BORTE: Knappen som tidligere lot deg se bildet direkte fra Googles bildesøk, har nå blitt fjernet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Googles bildesøk er en godt brukt kilde for bilder, enten du jobber med en skoleoppgave, trenger en ny bakgrunn på PC-en eller hva det måtte være.

Kanskje har du fått med deg at Google for et par uker siden fjernet en viktig knapp fra bildesøket – den som het «se bildet», og som bare viste deg bildet i sin fulle prakt.

Nå er du nødt til å besøke nettsiden og finne bildet selv, og det er ikke alltid like rett-frem – og i hvert fall ikke like kjapt.

Kjekt nettleserutvidelse

Det skulle selvsagt ikke gå mange dagene før noen lagde en løsning slik at knappen kom tilbake. Bruker du Chrome eller Firefox kan du bruke utvidelsen «View Image».

Da ser bildet i stedet slik ut:

Slik får du tilbake knappen som forsvant

Som du ser har vi nå fått en «view image»-knapp som da fungerer akkurat som den gode gamle knappen gjorde.

Det kan du også få ved å laste ned en av disse utvidelsene:

View Image for Firefox
View Image for Chrome

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer