Slik finner du glemte passord

Du har det på tunga, men hva i all verden var nå passordet igjen?

Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss har vært borti det:

Hva var nå det passordet, igjen?

Som regel går det bra - har du glemt passordet ditt på en nettjeneste, kan du trykke på en lenke for å få det tilsendt på e-posten igjen, og den eneste skaden som har skjedd er at du må bruke 30 sekunder ekstra på å få et nytt.

Verre er det når du har glemt passordet til Windows, til det trådløse nettverket eller til MSN. Ekstra ergerlig er det når du kan logge deg inn på MSN direkte fra din egen maskin fordi du har lagret passordet, men er sjanseløs til å huske det når du skal logge på fra en annen maskin. Spesielt dersom passordet til hotmail-adressen din er akkurat det samme slik at du ikke en gang kan få tilsendt et nytt.

Redningen er nær.

Lynmeldingsklienter

For å finne ut hva passordet ditt er til MSN, ICQ, Trillian, Google Talk, Yahoo Messenger eller hva du måtte bruke, kan du laste ned og kjøre programmet MessenPass fra NirSoft, som også har laget flere av de andre programmene vi tipser om i denne artikkelen.

Dette programmet henter så ut dine lagrede passord (det er altså en forutsetning at du har huket av for å huske passordet på maskinen du sitter på), og i en tabell kan du lett lese ut hva passordet ditt er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer