Slik fjerner du Facebook-spørsmål

Like lei dem som oss?

På bare noen sekunder kan du bli kvitt spørsmålene på Facebook.
På bare noen sekunder kan du bli kvitt spørsmålene på Facebook. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke mange ukene siden lanserte Facebook konseptet questions, eller "spørsmål" som det heter i den norske versjonen.

Løsningen lar brukere svare på avstemninger og dele med sine Facebook-venner. Men spør du meg er disse bare forstyrrende i nyhetsstrømmen, og gir meg svært lite utbytte.

Dessverre lar ikke Facebook deg blokkere disse spørsmålene på samme måte som du kan gjøre med applikasjoner, men heldigvis finnes det løsninger for deg som har sett deg lei på at naboen har vært i Sverige, eller at tante Hilde helst ville bringe Bob Marley til live igjen om hun bare kunne vekket én avdød artist.

Fikses på et blunk

Alt du trenger å gjøre er å installere Greasemonkey-skriptet Facebook Questions Remover (klikk på install). Det forutsetter at du har Greasemonkey installert i nettleseren din først (se under), eller at du bruker Chrome eller Opera, som kan bruke disse skriptene rett ut av boksen.

Greasemonkey er en nettleserutvidelse som kan gjøre endringer på nettsidene du ser på ved å installere (eller lage) skript. Blant annet har vi tidligere sett at et slikt skript kan vise hva en bolig tidligere har vært solgt for når du ser på en annonse på Finn.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer