Slik fjerner du iTunes-DRM

Dette programmet gir deg DRM-frie MP3-filer med noen museklikk.

Slik fjerner du iTunes-DRM
Publisert
Sist oppdatert

Her om dagen kjøpte jeg en CD i platebutikken og tok den med meg hjem. Med på kjøpet fikk jeg en representant fra musikkbransjen som fysisk hindret meg i å ta med meg CDen til en kompis for å spille den av der.

Det høres ganske sykt ut, ikke sant? Vel, kjøper du en sang på iTunes med DRM-beskyttelse er det ikke så langt unna eksempelet over. Vi har skrevet mange kommentarer om DRM - nettopp fordi det er en forbrukerfiendtlig løsning, som attpåtil går ut over de som velger å kjøpe musikk lovlig.

Er du en av de ikke altfor få menneskene som kjøper musikk fra iTunes, bør du lese videre - dette programmet fjerner DRM-beskyttelsen med et museklikk.

Les også: En reise i MP3-historien

Klikk - borte!

DVDneXtCOPY iTurns (heretter iTurns) gjør hele prosessen såre enkel. Det er faktisk ikke verre enn å brenne en CD i iTunes. Når du installerer programmet får du nemlig en virtuell CD-stasjon som du brenner sangene til i iTunes, og gir deg DRM-frie MP3-filer tilbake.

Slik gjør du det:

1. Lag en spilleliste med sangene du vil «frigjøre».

Dette gjør du ved å velge Fil og «Ny spilleliste» eller Ctrl + N, og legge sangene inn i spillelisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer