Slik forstørrer du logoen

Har du laget en logo eller annen grafikk som du ønsker å forstørre, til trykk eller andre formål? Da bør du sjekke ut denne nettjenesten.

Publisert
Sist oppdatert

Vi ser stadig eksempler på webapplikasjoner som kan måle seg med frittstående programmer, både hva funksjonalitet og brukergrensesnitt angår.

Mange spår at lokale installasjoner ikke har en plass i fremtidens datalandskap.

Uansett hva vi måtte mene om fremtiden er det i hvert fall hevet over en hver tvil at stadig flere selskaper legger ned store ressurser i å utvikle kraftige webapplikasjoner. Ikke bare fungerer de ofte uavhengig av hvilket operativsystem du kjører, noen av dem er utvilsomt også svært nyttige, som for eksempel Vector Magic.

Du trodde du hadde vært flink

Se for deg følgende scenario: Du har fått i oppdrag å lage en logo for et firma eller arrangement, og etter å ha jobbet litt i Photoshop har du etter hvert laget noe du er fornøyd med, uten å bruke for mange farger, og lagret resultatet i et egnet grafikkformat. Tror du.

Problemet er bare at grafikken du har laget ikke er skalerbar. Det betyr at den dagen logoen skal brukes i et lysskilt, i avisannonser, store plakater og lignende, kan den ikke forstørres uten at den både blir uskarp og pikselert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer