Sikkerhetskopiere iPhone-bilder med iCloud

Slik fungerer iClouds bildebibliotek

Noe du lurte på? Her finner du svarene.

Slik fungerer iClouds bildebibliotek
Publisert
Sist oppdatert

Å miste telefonen eller få den frastjålet er en svært kjedelig affære. Ikke bare fordi det kan koste dyrt å skaffe en ny, men fordi de fleste har mye personlig innhold lagret på telefonen.

Særlig er mange opptatte spesielt av bildene, og nettopp derfor er det viktig å ha en sikkerhetskopi av dem. Da kan du ha skuldrene litt lavere om telefonen plutselig skulle være borte.

Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan bruke Googles bildetjeneste, Google Foto, til den slags, men for iPhone-brukere kan også Apples egen iCloud-tjeneste være et godt alternativ.

Hvordan fungerer iCloud?

iCloud er Apples nettlagringstjeneste som er godt integrert i selskapets produkter, enten det dreier seg om iPhone, iPad, Mac eller Apple TV. Ja, faktisk kan du få tilgang fra en Windows-maskin også.

Tjenesten tilbyr full sikkerhetskopiering av bilder og annet brukerinnhold, og ved å koble flere enheter til den samme iCloud-kontoen kan dette innholdet synkroniseres på tvers av enhetene dine. For eksempel slik at bilder du har tatt med telefonen automatisk dukker opp i Bilder-appen på Mac, eller kan sees via en Apple TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer