Slik-gjør-du-det: Videospesial

Internett - der du kan lære matlaging med Christopher Walken og redde liv med franske hushjelper.

Publisert
Sist oppdatert

Det er på denne tiden av året, når gråværet og gradestokken forteller deg at det er på tide å kjøpe inn halstabletter og kakao, at helgen uten større problemer kan tilbringes foran skjermen uten å medføre dårlig samvittighet.

Og hva du gjør foran skjermen har vi egentlig ikke så mye med (så lenge du stikker innom DinSide en gang i blant), men denne gangen har vi noen ekstra gode tips til deg.

Hvis du har tilbrakt litt tid på tjenester som YouTube eller lignende vet du jo like godt som oss hvor mye merkelig i videoform som ligger på Internett. Og hvis du går lei av å se på ninjakatter, men generelt har lyst å se på mer nettvideo, ja da er det på tide å gå til neste trinn.

Vi snakker om å kombinere gøy og nytte.

Videoveiledningens fem-på-topp

Mat:Matlaging kan være både gøy og lærerikt, men å se på polerte TV-kokker i ditto striglede kjøkken og velfylte krydderhyller har ikke alltid så mye med virkeligheten å gjøre (i det minste ikke med undertegnedes kjøkken).

Derfor er det greit å kunne lære matlaging av vanlige mennesker, som for eksempel på Im Cooked, som med sin tagline "Cook it. Film it. Share it." også hinter til at du kan bidra selv. Med smalahove eller noe sånt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer