Slik har du aldri sett Facebook

Få oppdateringene rett på skrivebordet, og glem nettleseren.

Med FlipToast slipper du å besøke Facebook, Facebook besøker deg.
Med FlipToast slipper du å besøke Facebook, Facebook besøker deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de mange som bare MÅ sjekke innom Facebook flere ganger daglig for å se hva som har skjedd siden sist? Vel, med FlipToast slipper du det. Da kommer nemlig alle nyhetene direkte til deg, rett til skrivebordet.

Les også: Slik surfer du Facebook lurere

Slipper å bruke nettleseren

FlipToast er et lite program, nærmest som en liten verktøylinje, plassert vertikalt til høyre på skjermen. Her finner du knapper som blant annet lar deg oppdatere Facebook-statusen, laste opp bilder, chatte og se nyhetsoppdateringene - kort sagt, gjøre helt vanlige oppgaver du ellers ville måtte besøke Facebook.com for å utføre.

Hver gang en av vennene dine poster noe, dukker meldingen opp til venstre for FlipToast i noen sekunder, før den tones gradvis ned og blir borte etter noen sekunder. Du har de samme mulighetene til å kommentere og like meldinger, som om du befant deg "i ekte Facebook".

(Fortsetter under bildene)

FlipToast holder seg over alle andre vinduer, slik at du er sikret å aldri gå glipp av godsakene. Og hvis du ikke vil bli forstyrret av ivrige venner, kan du enkelt trykke på Pause-knappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer