Windows 10 blir ny - igjen

Slik har du aldri sett Windows før

Dette kan du glede deg til.

NYTT DESIGN: Microsoft pusser opp Windows 10. Foto: Skjermbilde
NYTT DESIGN: Microsoft pusser opp Windows 10. Foto: Skjermbilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Windows 10 er et operativsystem som stadig er i endring. Microsoft slipper nemlig to storoppdateringer til det i året, og designet er noe som blir oppdatert fra gang til gang.

Introduksjonen av designspråket Fluent Design System, med blant annet gjennomsiktige effekter, var en forholdsvis stor, visuell oppdatering til Windows 10. Snart kan PC-en din bli «ny» på nytt.

Lyst og mørkt tema

Forrige uke slapp Microsoft en ny testoppdatering for den neste versjonen Windows 10. Nærmere bestemt den som ventes våren 2019. Blant nyhetene som kommer i denne versjonen, finner vi visuelle oppdateringer. Den største endringen på denne fronten er et nytt lyst tema.

I et blogginnlegg skriver Microsoft at de har fått tilbakemeldinger fra brukere som ønsker seg et lyst tema, og snart er det altså her.

Det nye temaet må ikke forveksles med appmodusen som dagens utgave av Windows 10 har. Per nå kan brukerne velge mellom lys og mørk appmodus der Microsofts apper (samt Windows Filutforsker) og skifter utseende.

I stedet er det snakk om en ny Windows-modus som endrer fargen på ting som startmeny, oppgavelinje og handlingssenteret. Under kan du se forskjellen mellom lys og mørk Windows-modus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer