Slik kobler du trådløse hodetelefoner til PC-en din

De fleste PC-er har innebygd støtte, og det er en smal sak å fikse hvis den ikke har det.

KABELFRI HVERDAG: Trådløse hodetelefoner kan kobles til PC-en din, men prosessen er ikke fullt så strømlinjeformet som på mobilen. Her forteller vi deg hvordan du går fram. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KABELFRI HVERDAG: Trådløse hodetelefoner kan kobles til PC-en din, men prosessen er ikke fullt så strømlinjeformet som på mobilen. Her forteller vi deg hvordan du går fram. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Etter at Apple bestemte seg for å droppe hodetelefonutgangen på iPhone 7, har flere mobilprodusenter fulgt etter. Det har ført til en eksplosiv interesse for trådløse hodetelefoner. Og har du først blitt vant til en trådløs tilværelse, føles det veldig gammeldags å bruke kablede hodetelefoner igjen.

Hva med PC-en?

På PC-fronten er det fortsatt svært uvanlig å finne modeller uten den analoge lydutgangen, men har du kjøpt deg trådløse hodetelefoner til mobilen, er det som regel grei skuring å bruke dem mot PC-en også.

Det krever imidlertid at PC-en din har støtte for Bluetooth, noe de aller fleste PC-er som er solgt de siste årene, har.

Slik går du fram

Prosessen med å koble trådløse hodetelefoner til Windows 10 innebærer en god del steg med tilhørende klikking, men det går som regel greit bare du følger oppskriften.

-> Start med å lokalisere Bluetooth-symbolet på systemverktøylinjen:

Hvis du finner dette symbolet, vet du at du kan koble de trådløse hodetelefonene dine til PC-en.

-> Nå kan du skru på hodetelefonene, og sette dem i pare-modus:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer