Guide: Apex Legends

Slik kommer du i gang med Apex Legends

Spillet som har tatt helt av.

25 MILLIONER SPILLERE: Apex Legends har tatt spillverdenen med storm den siste uken. Vi forteller deg hvordan du kommer i gang. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ut av intet slapp Electronic Arts «Apex Legends», spillet som har tatt spillverden med storm den siste uken. På 7 dager har spillet rundet 25 millioner spillere - på det meste er det 2 millioner spillere pålogget samtidig - det er tall som ikke engang «Fortnite» kunne vise til i starten.

«Apex Legends» bygger på samme prinsipp som «Fortnite»: Man slippes løs uten våpen og utstyr på en stor øy, og så handler det om å få tak i - eller «loote» som det heter på spillspråket - det beste utstyret for å overleve lengst mulig.

Spillet er i sjangeren «Battle Royale» som er blitt så populær etter inntoget til «PlayerUnknown's Battlegrounds» og selvsagt nevnte «Fortnite».

Nyheten deler de samme grunnprinsippene som «Fortnite», men med to tydelige forskjeller: null bygging og synsvinkelen er fra førsteperson, som vil si at du ikke ser spilleren bakfra, men kun våpenet/armene.

Hvordan kommer jeg i gang med «Apex Legends»?

Enkelt. Du laster ned spillet til PC, PlayStation 4 eller Xbox One. Spillet er gratis, og finansieres dermed gjennom mikrotransaksjoner. Som «Fortnite» er det kun kosmetisk innhold som kan kjøpes og ikke ting som kan påvirke utfallet av spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer