Hvordan dele kalender

Slik lager du en delt kalender

Samle hele familiens planer på ett sted.

SE HVA ALLE SKAL: Med en delt kalender, blir det mye enklere å få oversikt over hva alle i familien skal. Eller kanskje kollegene? I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du gjør det. Foto: Kirsti Østvang
SE HVA ALLE SKAL: Med en delt kalender, blir det mye enklere å få oversikt over hva alle i familien skal. Eller kanskje kollegene? I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du gjør det. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Smartmobilen har danket ut filofaksen for de fleste av oss for lenge siden. Nå bruker vi i stedet en digital kalender for å skrive ned avtaler, gjøremål og den slags.

Vi tipper en del sverger til Google Kalender, mens noen bruker kanskje iCloud eller Outlook. Visste du at alle har funksjoner som gjør at du kan dele kalenderen din med andre?

I tillegg til at andre får se dine avtaler med en slik delt kalender, vil de også kunne legge til sine egne, slik at dere kan ha en felles kalender.

Gjør det lettere å planlegge

Supert å bruke enten det er med familien eller jobben - eller noe helt annet.

For eksempel har vi i Dinside en felles redaksjonskalender hvor vi legger inn når vi har ferie, skal på pressekonferanser, har hjemmekontor og så videre.

Selv har flere i min familie delt sine kalendere med meg hvor de legger inn når de reiser bort og den slags, slik at det blir enklere å planlegge sammenkomster.

Google Kalender

Har både du og de du vil dele kalender med en Google-konto, er det få grunner til å ikke bruke Google Kalender til dette formålet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer