Slik lager FrontPage grafikk for deg

Publisert

Det er tre nivåer for redigering av grafikk i FrontPage:

Themes

Themes er dynamisk grafikk, med utgangspunkt i 50 ulike sett med grafiske profiler. Disse settene tilpasses ved at FrontPage automatisk legger inn den teksten du ønsker i de ulike grafikkbitene som til sammen utgjør én grafisk profil.

De grafiske profilene er bygget opp av et bakgrunnsbilde, overskrift med bakgrunn, knapper og bestemte skrifttyper som passer sammen. Disse profilene er svært ulike, men alle er blitt laget av profesjonelle designere, og du vil trolig lett finne et grafisk uttrykk som passer bra på din webtjeneste.

Skulle du ønske å bytte ut et grafikksett, vil FrontPage sørge for at alle sidene dine får det samme grafiske uttrykket, med riktig tilpasset grafikk.

Grafikksettene imponerer, men vi fant dessverre ingen mulighet for å importere nye sett som vi laget selv.

Image Composer

Image Composer er et grafikkprogram som leveres sammen med FrontPage 98. Selv om Image Composer er langt fra de mest sofistikerte grafikkprogrammene vi har sett, må det regnes som å en ordentlig gavepakke når det følger gratis med FrontPage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer