Slik nullstiller du PC-en ved hver omstart

IT-sjefens våte drøm.

SKREKK OG GRU: Mye kan gå galt på en Windows-PC, spesielt hvis du liker å eksperimentere med programmer og innstillinger. Dette programmer nullstiller alle endringer hver gang du starter PC-en på nytt. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
SKREKK OG GRU: Mye kan gå galt på en Windows-PC, spesielt hvis du liker å eksperimentere med programmer og innstillinger. Dette programmer nullstiller alle endringer hver gang du starter PC-en på nytt. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Windows har blitt både bedre og tryggere de siste årene, vil de fleste på ett eller annet tidspunkt oppleve at ting ikke alltid går på skinner.

Feil oppstår fra tid til annen, og det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal løse dem.

I det siste har vi for eksempel sett en rekke eksempler på programmer som krypterer alle filene og bakmenn som krever løsepenger for å dekryptere dem.

Reboot Restore Rx er på mange måter IT-avdelingens våte drøm, men vi tror at også mange andre vil sette pris på dette gratisprogrammet fra Horizon DataSys.

Det har nemlig kun én hensikt: Å nullstille alle endringer som har skjedd på PC-en, ved hver omstart.

LES OGSÅ: Gjør dette før du gir fra deg minnepinnen

Nullstiller på sekunder

Programmet er dermed et ypperlig verktøy for deg som har i oppgave å vedlikeholde offentlige PC-er på for eksempel biblioteker, nettkaféer, klasse- og møterom, men også for alle som liker å eksperimentere med innstillinger og betaprogrammer, uten å frykte for konsekvensene. Selve nullstillingen er unnagjort på sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer