Slik sender du store filer

Du skal sende en stor fil til en venn - e-posten din har en begrensning på vedlegg, og MSN tar altfor lang tid. Hva gjør du?

Publisert
Sist oppdatert

E-post er et flott verktøy for å sende tekst og små bilder og filer, men skal du sende større vedlegg er det ofte begrensninger på størrelsen - eller det kan ta veldig lang tid å laste opp filene.

Vi har sett på noen gode nett-tjenester som lar deg sende og dele filer.

Hundre megabyte

YouSendIt er en gratistjeneste hvor det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn e-posten til den du skal sende filen til. Du kan da sende en fil på opptil hundre megabyte. Mottakerne vil få en link som de kan laste ned filen fra. Registrerer du deg får du også muligheten til å se historikk over sendte filer, din egen innboks og større antall nedlastinger per fil.

En gigabyte

Box.net er et annet alternativ, som baserer seg på lagring av filer. Her må du registrere deg, men til gjengjeld får du en hel gigabyte med gratis lagring - filer du laster opp får en unik URL som du kan sende til andre og sette passord på. Det er også støtte for RSS, så venner og bekjente kan abonnere på mappen din med filer, og dermed hele tiden få en oppdatert oversikt over innholdet. Du kan også dele filer med andre box.net-brukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer