Slik skjuler du "privat" surfing

Noen spor vil du gjerne ha fjernet fra nettleseren. Her er oppskriften.

Det er kanskje ikke alle nettsider du har lyst til at skal ligge i historikken på jobb-PCen? Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Det er kanskje ikke alle nettsider du har lyst til at skal ligge i historikken på jobb-PCen? Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen ble publisert første gang september 2007

Verdensveven kan brukes til så mangt, og selv om du sikkert bruker mesteparten av tiden på fornuftige ting, kan det være enkelte ting du ønsker å holde for deg selv.

Kanskje har du tenkt til å overraske kona med en tur til Madrid i høstferien (Se vår storbyguide) uten at du vil at hun skal se det, kanskje har du en tendens til å snuble innom noen "uheldige" sider du ikke vil at skal ligge i historikken på jobb-PCen eller kanskje du ikke vil at lillebror skal sladre til foreldrene dine om at du bruker en datingtjeneste på nettet?

Uansett - en gang iblant skulle man ønske at det var ting i historikken som ikke lå der, i hvert fall ifølge artikkelen Windows-spørsmålene du ikke tør stille som vi hadde for en drøy uke siden, der nettopp dette var momentet flesteparten av leserne var opptatte av.

Snarveien er selvsagt å slette hele historikken, noe vi også tipset om i nevnte artikkel, men tenk deg nå litt om: er ikke det nesten vel så suspekt?

Her er noen smarte tips for deg som vil holde et par ting for deg selv, uten at det virker mistenksomt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer