Slette YouTube-aktivitet

Slik sletter du YouTube-aktiviteten automatisk

Google-innstilling lar deg slette alt som er mer enn tre måneder gammelt.

ENKELT: Med disse enkle stegene kan du sørge for at informasjon om hvor du har vært og hva du har gjort ikke ligger lagret hos Google. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi legger fra oss mange spor når vi surfer på nettet, både overfor nettjenestene vi ferdes på og for andre personer som bruker samme enhet – det være seg nettstedene man har besøkt, ting man har søkt etter og den slags.

På forsommeren rullet Google ut muligheten for automatisk å slette aktivitet etter tre eller 18 måneder.

Ikke bare vil det slettes for deg, men Google skal også slette aktiviteten på sine servere slik at du ikke lenger vil få målrettede annonser og den slags basert på historikk du har valgt å slette.

Nå også for YouTube

Google-eide YouTube har fått tilsvarende funksjon. Altså kan du velge om loggen over det du har sett på på YouTube automatisk skal slettes etter tre eller 18 måneder. En gang i fremtiden vil det kanskje være mulig å finjustere dette enda mer, men det er nå i hvert fall en begynnelse.

Slik går du frem for å slå på denne funksjonen - først i mobilappen:

Bildene over viser de seks stegene som skal til. Først trykker du på profilbildet ditt øverst til høyre, og går deretter til innstillinger og så logger og personvern.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer